Close

Profile  //  berita

RasahRusuh.
Iki seko boso jowo. seng tegese ojo rusuh, ojo ribut. rasah ribut. Opo-opo kang diadepi ojo nganti nggawe bubrahe kahanan. Sing bisa marai ribut, marai kisruh seng pungkasane kahanan tambah bubrah.

Mulo seko iku, awak dhewe kabeh kudu iso njjogo kahanan, piye carane supoyo urip iku bisa nyenengake. Nyenengake kanggo awak e dhewe lan nyenengake kanggo wong liyo.

Ayo podo di jogo kahanan urip iki supoyo bisa nyenengake marang wong liyo. Sukur-sukur bisa menehi manfaat liyone seng luweh apek.

Konco kabeh…
Iso dadi sedulur kabeh..

Sansoyo tuwo, mugo-mugo sansoyo manfaat kanggo wong liyo

 

Hello Rasah Rusuh Sedunia

Hello Rasah Rusuh Sedunia

Episode 1, Episode 2, Episode 3, Episode 4 Sangat ditunggu Saran dan Kritiknya serta Subscribenya lur. mencoba menambah-nambah ragam lucu-lucu, komedi, dagelan, film pendek. Ayo Dukung Terus Karya Anak Bangsa. POKOKE RASAH RUSUH, AMAN INDONESIA.

Read more...