Close

FILM PENDEK TERBARU 2019 KOMEDI LUCU DAGELAN RASAH RUSUH JOGJAKARTA- SURATAN TAKDIR

FILM PENDEK TERBARU 2019 KOMEDI LUCU DAGELAN RASAH RUSUH JOGJAKARTA- SURATAN TAKDIR
 
Rasah Rusuh Film Pendek Kocak Gokil Komedi Lucu Dagelan jogjakarta

Sek paling GAWAT yo iku menowo di tagih duet. Iso duwet utangan kon nyaur, opo duwet mbayar kos-kosan. Piye menurutmu?

Yo nek ono duwet penak, kari dibayarke. nek ra duwe duwet? nyengoh lur.

Episode iki critane praktek JOYO ENDO. Opo iku Joyo Endo. Di simak wae lur. Sopo ngerti seru critane lan iso ditiru ilmune.

Mongoooo.

Episode 3 – RasahRusuh – Suratan Takdir

Leave a Reply