Close

FILM PENDEK TERBARU 2019 KOMEDI LUCU DAGELAN RASAH RUSUH JOGJAKARTA- GOLEK GAWEAN

FILM PENDEK TERBARU 2019 KOMEDI LUCU DAGELAN RASAH RUSUH JOGJAKARTA- GOLEK GAWEAN
 
Rasah Rusuh Film Pendek Kocak Gokil Komedi Lucu Dagelan jogja indonesia

Ra kerjo, ora duwe opo-opo. Opo meneh mbayar kos, nggo mangan we angel je lur.
Piye carane kudu kerjo. Carane, golek lowongan lur. Usaha paling penak, telpon wae saben-saben lowongan nang koran po majalah. Sek penting usaha.
Gusti mboten sare. Ono wae dalane. iyo po ra lur????

Monggo dipon persani mawon.
Candakaipon kados pundi lur.

Episode 4 – RasahRusuh – Golek Gawean

Leave a Reply